masennus on vakavaa kakkaa

Hei, monellako teistä on masennus? Mulla on ja sitä on ollut noin 6-7 vuotta. Sen takia oon joutunu kärsimään hyvin paljon. Tänään mä m...

Hei, monellako teistä on masennus?
Mulla on ja sitä on ollut noin 6-7 vuotta. Sen takia oon joutunu kärsimään hyvin paljon.
Tänään mä menetin mun poikaystävän, sillä hän ei halunnut valita minun ja hänen isänsä välistä, kumpaa halusi. Minun masennus oli paskempi.

Oon itkeny jo muutenki koko viikonlopun ja haluan vaan pois.

Miksikö poikaystävä jätti? Sen takia, koska tein kerrankin oikein ja ajattelin omaa parasta. Kerroin hänen äidilleen tilanteen vakavuuden ja hän otti sen hyvin, poikaystävä ei.
Oon joutunu juttelemaan tänään tytön kanssa, joka manipuloi viiltelemällä ja kuolemalla, mikä on erittäin väärin.

Masennus ei ole huomionhakua varten, se on vakava sairaus, johon ei voi käytännössä itse vaikuttaa, ellei sitä tosiaan halua, enkä kyllä ole törmännyt ihmisiin, jotka haluaisivat.

Tein tällasen ankean ja masentavan shotin Mizukista. Mainittakoon, että Mizulla on classical alicen stock peruukki lyhennettynä.

Is that worth?

Everything you hide inside?

The pain what you feel?

Tell nobody about your secrets

If you told them, they would hate you.

They can't imagine you like those days.

Hide your secrets, i'm the only one who knows

I don't want to live in lie of that 

I want to say only one thing now...

...Don't EVER let people on this spot.


Juu, paska enkku, tiedetään. Mutta joo. Mun poikaystävä ei halunnu mun kertovan mun masesnnuksesta sen perheelle, mutta koska kerroin, se vihaa muo koko sydämmestään. Kerrankin kuin mietin omaa napaani ja sitä mikä olisi mulle parasta... Haluisin vaan nukkua ja itkeä eikä koskaan enää nousta, ikinä

Jos te tiedätte ihmisiä, joilla on masennus, hankkikaa niille apua, ne tarvii sitä ihan oikeasti.

Heippa nyt sitten seuraavaan postaukseen

You Might Also Like

5 kommenttia

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Hyvä postaus! Osaat kirjoittaa tosi selkeesti ja näitä on helppo lukea. Mutta paljon voimia sulle <3

  VastaaPoista
 3. Suoraansanottuna aika mulkku jätkä :/ pitäähän siun kertoo sairaudestas, ei kukaan varmasti diapetestäkään piilottelis! Toivottavasti hän ymmärtää tekemänsä vääryyden ((ex)poikaystäväsi)

  Oot ihan sairaan upee tyyppi, ja toivon siulle vaan kaikkea hyvää. Mieki oon sairastanu masennusta todennäkösesti alakoulusta lähtien ja tiijän mitä se on. Mutta siitä voi selvitä. Mie oon vuoden aikana parantunu tosi paljon. Aloin käymään psykologilla ja käyttämään masennuslääkettä (suosittelen kaikkia pitkään masentuneita kokeilemaan. Ei ole ihmelääkettä vaan aivojen toimintaa muutavaa lääkettä. Sillä voi olla vahvoja sivuoireita, mutta niitä on todella harvalla, ja ne usein ilmenevät ekan 2viikon aikana jos ilnenevät (miulla oli keskittymisvaikeuksia sinä aikana. Oli melkein hauskaa pelata tennistä kun pallo lentää ohitse ja mie lasken katon viivoja))

  Jos ikinä tuntuu siltä, miulle saa laittaa viestii ♡ vaikka instan drivessä tai s.postia jennan.on (a)gmail.com
  Kuka vain

  VastaaPoista
 4. Voi sua. Aika hölmö jätkä, oikeasti, miten maailmassa voi olla noin kauheita ihmisiä. Mutta siis. Ihan superhienoja kuvia, itselläkin on nyt ollut juuri tuon aiheen kuvia, kiva, kun kaikki ei tee vaan sellaisia "omgmunnukkeonsupersöpökawaii♥ " kuvia, nää tällaiset kiusaamiseen/masennukseen liittyvät kuvat on tosi koskettavia.

  Kiitän ja kumarran, ja poistun postaamaan omat kuvani.

  VastaaPoista

Flickr Images

Translate