Nukke suunnitelmia                                              *                                             * Nukkeja pitäisi t...

Nukke suunnitelmia 


                                            *




                                            *


Nukkeja pitäisi tulla ehkä 9 tai 12 mutta se saattaa jäädä 3-5 nukkeen. Nyt saatte nähdä niistä suurimman osan melkein kaikki. 
Aloittakaamme nyt


                                          Blythet

                                                     Suloinen kuin mikä 

         Nimi on jokin mieleen painumaton. Tämän neidin pystyy ostamaan vain ebaysta ja senkin hinta on 400$. Jos nyt olisi rahaa niin tällainen neiti sieltä tulisi. Katsokaa nyt sen silmiä, katsokaa huulia, se on TÄYDELLINEN ja tuo mohair, sulan tälle nukelle. Se on niiiiiiiiiin syötävän suloinen.



                                                            AYANAMU REI
        Se on niiiiiiin söpö kanssa. Ebayssa kun kerran metsästin nukkeja niin sattui tämä söpöläinen tipsuttamaan vastaan, mikäs siinä, sen silmät ovat punaista sävyä... tuota kun hieman kustmoisi niin hyvä tulisi.



                                        <3  Mikä nökö <3

                    Katsokaa rakkaat ihmiset katsokaa, ja vilkaiskaa valkoisia pupun hampaita, söpö ilmestys ja kaiken lisäksi kustmoitu, muistakaa hymykuopat ja kaikki, valkoiset hiuksetkin.



                                            Pullipit
                                               Prupate
         Rakkauspakkaus, täydellinen ja kaunis. Sitä on prupate!
   Stock vaatteet on tarkasti tehty ja kauniit.Nukkelistallani tämä on sen takia, koska vaatteet ovat ainutlaatuiset ja meikkit ovat söpöt.



                                        Tomoe mami 
 Vaatteet ja koko nukke on niin suloinen ettei voisi ajatella sitä pois nukke talosta. Juuri nut kerään rahaa tähän nukkeen, mutta sitä ennen tulee toinen nukke, josta olen puhunut. Nimeksi tulisi Megumi.


                                        Luka megurine

 Olen suuri vocaloid fani ja tätä on tullut ajateltua jo pitkään. Siniset silmät heijastavat neidin viehkeyttä, mutta pirtsakan pinkit hiukset taas vauhtia. Nimikin on sopiva, mutta sitä minä en teille kerro, 100% varma että nukke tulee, mutta ajan myötä vasta.



                                                 Dalit

                                                                    Cinnamorrol
     Söpö pupupöksy ja viiksetkin kaupan päälle. Tämä neitokainen herätti Dali kuumeen, chibit ovat niiiin ihanan tummat ja kaikkea. Neidistä tulisi oiva kauhukakara >:3
                                                                          Kaname

                Suloinen taika tyttö, saisi olla tomoe mamin sisko, ilkkikurinen ja toisia pompottava neitonen. Stock asu on kaunis ja meikit ovat kohdallaan, mutta itse en pidä hirveästi noista chipeistä


                                                                  Taeyangit


                                                                           Kaito
 Niin, olen vocaloid fani kuten sanoin ja kaito on yksi niistä kaikista muista ja sininen on yksi lempiväreistäni. Kaiton jäätelö on kanssa oma suosikki. Luonteeksi ajattelin alati nukahtavan henkilön



____________________________________________________________________

 Siinä on nyt nukkeja tarpeeksi, vai onko?
                   

You Might Also Like

0 kommenttia

Flickr Images

Translate