Jonkinsorttinen shotti

Anteeks taas kauhiasti ku en oo postaillu ja kaikkee. Koulu on vieny tän koko ajan ku mun vanhemmat on niin natseja, en saa ees mennä meidän...

Anteeks taas kauhiasti ku en oo postaillu ja kaikkee. Koulu on vieny tän koko ajan ku mun vanhemmat on niin natseja, en saa ees mennä meidän takapihalle. Tuol on ollu ihana sää ja lämmintä ja siel on voinu kuvatakkin ja kaikkea. Noh.... tästähän on jo yli vuosi kun nukke tuli hankittua ja ajattelin että joku pieni karvapallero olis ihan kiva. JA SIT NE SAATANAN OBITSUT, täs on tullu nyt kaks vitun vuotta ruinattuu niitä ja koko ajan tarviin vaan enemmän, toinen  nukke on EDELLEEN mäsänä ja haluisin et oikeesti vanhemmat ryhdistäytys, TÄÄ ON MUN HARRASTUS! Huoh...no kaikkee on tullu muutenki tehtyy ja ystäväkin tekaisi mulle pari ihanaa nuken vaatetta ja korjaa mun tekemää paitaa (mähän siis ompelen kaikki käsin sattuneiden traumojen takia)

Ei täs nyt jaksa mitään enää selittää Joo, vähän tätä samaa kuvaa tähän tuli, mutten jaksa nyt alkaa niitä karsia.


                       Näkemiin, saisko edes yhden kommentin
      

You Might Also Like

2 kommenttia

 1. SAAT YHDEN KOMMENTIN saanko keksin
  ihania kuvasia ♥ todella kauniita ja hyvä laatuisia :3 tykkäätykkää. kaunis seppele~

  kauheeta että natseja vanhempana :oo eikö sitä lapsen juuri pitäisi saada liikkua? (miulla angstataan kun oon vaa sisällä heheh)

  VastaaPoista
 2. hyvä tyttö, otappa keksi. Kiituksia paljon ja ihanaa kesää sulle.

  Ihanat vanhemmat on juup :3 onneks ei oo enää kokeita ;p

  VastaaPoista

Flickr Images

Translate