"Sä näytät aika tutulta?!, Istuttekste OIKEESTI noin kaukana toisistanne? ja muuta löpinää...

Hei te kaikki ihanat 21 lukijaa :) Kysymyspostaus jahka jaksan sen kuvata, kiitos kysymyksistä, ne olivat ihania ja vastaan niihin mielellän...

Hei te kaikki ihanat 21 lukijaa :) Kysymyspostaus jahka jaksan sen kuvata, kiitos kysymyksistä, ne olivat ihania ja vastaan niihin mielelläni :)

Olin 10.-14. 6 sirkusleirillä ja oli ihanaa, Huoneessa olin Minä (yllätysyllätys), Henna, Kaukaista sukua oleva Ronja ja Heidi.
 Saimme siis 13.6 välisenä iltana tietää että Ronja oli minulle kaukaista sukua...Tai HYVIN kaukaista, eli mun papansiskon lapsenlapsi :) Ihanaa eikö? Sirkusleirillä minut pyydettiin piirtämään muttereista Ville Galleihin, Kyllä, eräs marsumies kysyi piirränkö minä hänelle Hammasrattaita ja ihana Julde pyysi että piirrän hänelle Ville Gallen, Taisipa tämä ville Gallekin päätyä kehyksiin -.-' niin hieno se näämä oli.

15.-16.6 oli missäpä muussa kuin Desussa :D

                                                                LAHTIIIIIIIIIII !!!!!!!

                                                            Kauniin näköstä :)

                       Ekat kossi kuvat, anteeksi sensuurin unohdus ;___;


                                                Ja ne kauniit ihmiset, Tuuli (sini peruukki) Taustalla, muistaakseni pusasi jotain tekoripsien kanssa, Eltsu ihanassa rin...vai oliko se Len? what ever, Rin kossissaan :3 ja Ihanainen Henna omatekemässään mekossa :3Hennan äiti auttoi kyllä hieman mekon tekemisessä.
                                             Eurocospaly, ihania kosseja kerta kaikkiaan ja Yksi ihanuus oli unohtanut pöksyt :D
                                              Minä kaunis ruma ihminen
mitä minä yleensä sanon? Mikä on tuo?


                                APPELJACK KORU VAIN 7 EUROA:33333

                                  Tuuli sitten VÄLTTÄMÄTTÄ halusi avata sen Ramune pullon.
                                                               KARHU!

 Minä olen kaunis ihminen ja Henna osaa kuvata kamerallani. com
                                         Maittavaa ruokaa nomnom :3
                                              TAHTOO ;_______;


16.6 meni sitten eritääin kivasti -.- kun aamulla lähdimme 11 aikaan desuun ja Annoin Hennalle luvan olla Siirin kanssa :3 no eipä mitään meikä soittaa eräälle nimeltä mainitsemattomalle Herralle, että laahaa ahterinsa lahteen, Se on niiiiiiin idiootti ettei se osaa kulkee suoraan, Kaikella rakkaudella rakas no mä siinä oottelin Fridan ja sen kahen kaverin, Kiian ja Niinan kanssa sitä erästänimeltämainitsematontaidioottia siinä n.3 tuntia kunnes meidän oli aika lähteä ja olin sika VIHANEN sille nimeltämainitsemattomalleidiootille kunnes joku tarraa olkapäästä ja sanoo että : sä näytät aika tutulta.
No se oli sitten kerenny tulee, kiitos rakas ja mentiin istumaan ja Henna siihen sitten tokaisee että: Istuttekste OIKEESTI noin kukana toisistanne? No Hertta? tuli siihen sitten ja Henna ja Hertta? Lähti kauppaan ostaa pågenin pullia ;) ja sen jälkeen minä ja Henna sanottiin sille nimeltämainitsemattomalleidiootilleja Hertalle? näkemiin ja lähettiin kotiin, Käytiin mun  sedän luona katsomassa sen haukkuja jonka nuoremmalta haukulta piti amputoida jalka, ja se joka ei tiedä, mitä amputoiminen tarkoittaa, se tarkoittaa sitä, että mun sedän koiralla on vaan 3 jalkaa.


                                Tässä on siis Oodi 1v. Sekarotuinen, Romaniasta tuotu pelastuskoira. Kohtalona oli oksa joka tippui jalan päälle, mikä murskasi jalan, mikä ei sitten enään luutunut uudestaan. Ei sitä hirveen nopeesti tajuu että koiralta puuttuu jalka.
                      Tässä on Panda 4v. Suomesta ostettu sekarotuinen, ei pelastuskoira, Rotuja: Borderterrieri, -sekä collie ja englanninspinnersspanieli.

                           Fridan Olivia oli jälleen kerran kustomissa minulla, Ja kuten huomaatte, ei ole kuva käänntynyt, joten jos te rakkaat mussukat jaksaisitte edes pikkuisen kääntää päätänne?














































                         Tämä on vain jännitystä Fridalle




















































































                                             Omasta mielestäni customi onnistui ihan hyvin, Toivottavasti se on sopiva sinulle Frida :3 Tein parhaani






                               Shot: I miss You, London














                                                             London...
                                         ...I miss You.




                      No, siinä se oli. Toivottavasti tykkäsitte :3
                                               Chaó

You Might Also Like

7 kommenttia

  1. IIIHHHHANAANANNAAN <3<3 customi osui nappiin täydellisesti <3 kiitos tuhanneesti >u< lupaan kuvatta neidillä shootin ja omistaa sen kunnioituksen osoituksena teikälle ^u^ ja ihania kuvia desusta ja koirista :3 Onnee 21 lukijasta !!

    VastaaPoista
  2. Ja noi pisamat sopiikin oikeeen pulottavan hyvin :O
    Kiitos vielä kauniista customista X3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään
      On hyvä että tykkäsit :3
      Ite pidän myös tuosta hymystä :3

      Poista
  3. Ohh, aivan iiiiihana shotti Oliviasta :3 Ja desussa & sirkusleirillä oli aivan mahtavaa, unohtamatta vatsamakkaroita ja sguikkeja (; osaankyllähienostikuvatakamerallasi.com & nätti oot :33 hurmaavia säätökuvia kyllävain! ps. pågenin pullat on parhait <3 pps. nimeltämainitsematontaidioottia on kiva lyödä :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista sinä ihana ihminen :3. Sirkusleiri on unohtumaton. Ja sun kameralla on mukavampi kuvata :p IHMISET, SYÖKÄÄ PÅGENIN PULLIA! ja minun rakasta saa lyödä :3

      Poista
  4. olet niin taitava custamoimaan o u o'
    olet kaunis > u <' o u o ihanat lasit~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitus kiitus :3 Sähän halusit, et kustomoin sun Youkan? Voin sen kustomoida, kunhan saan tietää, että asutko Täällä Uudella maalla tai lahessa, mäntsälässä tai jossain lähellä, koska Ouluun en ole Lähdössä. Millaisen customin haluaisit?

      Poista

Flickr Images

Translate