tänään ihmisen puolikas on huomenna leijonakuningas

Kyllä, minäkin olen viellä täällä. Koulut alkaa taas pian ja en odota sitä. Oon tässä nyt kaksin käsin säheltäny nukkejen että tuntei...

Kyllä, minäkin olen viellä täällä.
Koulut alkaa taas pian ja en odota sitä.
Oon tässä nyt kaksin käsin säheltäny nukkejen että tunteiden kanssa.

Olen saanut toimia tohtorina masentuneille ystävilleni. Onhan sitä vaikea auttaa siinä, miten lopettaa viiltely, kun itselläkin näitä tikruraitoja on. Ei munkaan elämäntilanne oo mikään paras, mut se parantuu aina hetkeksi, kun kuulee kuinka ystävät on kiitollisia siitä, että kuuntelen.
Oon ite tosi mielenkiintoisessa vaiheessa omaa elämää ettei oikein tiedä, mitenpäin olisi.
Oon stressaantunu jo pelkästä ajatuksesta, että meen lukion kolmoselle ja et pitäisi kirjottaakkin jotain. Oon jo muutenkin väsyny kaikkeen paskaan.En oikein osaa sanoa mitään mun tunteista juuri nyt. Oon niin rikki, voisiko joku korjata mut? 
.
.
.
Tänään 8.8 olin miitissä, missä vaihdoin erään nukkeni. Olin sen vaihtamista jo miettinytkin, mutten ollu ihan varma. Sitten sattuikin erittäin hyvännäköinen tapaus kohdalle.

Tässä on Coraline

Coraline on siis recast BJD. Recast on siis väärä bjd eli feikki. Malliltaan Kid delf Darae.
Kokoa neidillä on sen 40cm
Oon jotenki niin innoissani tästä tyttösestä
Painoa tällä on myös ihan kivasti,
Kuten huomaatte, lapsen meikeistä on lähtenyt väriä. Siksi teinkin naaman uusiksi.

Kuulin siis bjd:stä samaan aikaan kun pullipeista ja näitä neitosia on tullut katseltua. Vasta tämän 4 vuoden jälkeen uskalsin tällaisen "hankkia"
Tyttö on myös erittäin kuvauksellinen.

Sitten tuli törmättyä vähän erillaisempaan "nukkeen". Kaveri oli kanssani Kilalassa ja päätti ostaa tämän otuksen.
Kyseessä on siis joku tuollainen luuranko koira. Itseasiassa hyvin suloinen pikkuinen.

Koiran suun sai auki, tassuja, häntää ja muuta kehoa sai liikuteltua. Hintaa tällä oli sen 12-13e
...Koska Anna on outo autistimami, oli sen ihan pakko laittaa tämä koira twerkkaa #2k16life


Tässä vielä näkyy kokoeroa

Annan oli sitten IHAN PAKKO tunkea tuo rotisko tuohon taustalle. Olisin niin hyvän kuvan saanu mut hymph...
Ryhmäkuva (ja joku kiva taustalla)


Sitten vielä loppuun...

Kuvan ottaminen


...Todellisuus.

Kiittäkää Eth mamaa tästä

Jaffakissa sanoo teille nyt näkemiin.

You Might Also Like

8 kommenttia

 1. Todella ihania kuvia ja onnea uudesta nukesta(^^) Rakastuin tuohon ensimmäiseen kuvaan! Harmi että sulla on tommonen elämäntilanne, voin ainakin itse sanoa että blogia ei ole pakko päivittää, jos se stressaa. Tietenkään en tiedä stresaaako se. Sun postauksen on niin hyviä, että 1 postaus vastaa 5 postausta ainakin! Mutta onnea todella paljon lukion kolmannelle, jos voin jotenkin edes sanoa niin. Toivottavasti kuitenkin tuut paremmalle mielelle(^^)

  VastaaPoista
 2. Todella ihania kuvia ja onnea uudesta nukesta(^^) Rakastuin tuohon ensimmäiseen kuvaan! Harmi että sulla on tommonen elämäntilanne, voin ainakin itse sanoa että blogia ei ole pakko päivittää, jos se stressaa. Tietenkään en tiedä stresaaako se. Sun postauksen on niin hyviä, että 1 postaus vastaa 5 postausta ainakin! Mutta onnea todella paljon lukion kolmannelle, jos voin jotenkin edes sanoa niin. Toivottavasti kuitenkin tuut paremmalle mielelle(^^)

  VastaaPoista
 3. Jaffa kisu ♡
  Bjd:t on kauniita. Suomen harrastepiireissä feikkejä katsotaan hieman kieroon, mutta minusta jälkimarkkinoilta ei ole niin paha hankkia sellaista. Kaunis tyty kaikin puolin! Mie itseasiassa kiinostuin BJDstä paljon paljon aijemmin kuin pullipeista mutta juuri paljon korkeamman hinnan takia sellaista en ole koskaan hankkinut. Nykyisin pidän pullip nukeista paljon enemmän tarinaan sopivuuden takia :'D (oon päässyt BJD maailmaan tavallaan mukaan koska eräällä kaverillani on 5 SDtä ja 3MSDtä)

  Toivon siulle vaan kaikkea hyvää. Kyllä sie saat sanoo kavereilles että nyt oon ite liijan rikki. Mie oon tehny kaverien kanssa ns sääntöjä tälläisissä asioissa (tosin ollaan sovittu että vaikka viideltä aamuyöstä saa soittaa jos tarvitsee). Paljom haleja siulle ja jaffalle ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia recasteja katotaan kieroon, mutta se on mulle se ja sama

   Poista
 4. Ymmärrän hyvin tuskasi abivuodesta D:: En halua hyväksyä sitä ajatusta että pitäisi tietääkin jotain asioista ja kirjoittaa jo kuukauden päästä. Hyi hyi hyi!
  Todella ihania kuvia ja todella kaunis tuo Bjd :o

  VastaaPoista
 5. Anteeksi. Anteeksi kun vaivasin sinua omilla ongelmillani, ehkä sitten vain olen hiljaa niistä. Ja jatkan itseni satuttamista.


  Mut joo, ihania kuvia kyllä <3Vaikka niistä kolmeen olen itse syyllinen x) koska se kuvan otto, ja todellisuus on mun keksimä, ja mä laitoin Coralinen siihen asentoon, ja ehdotin takkiani siihen taustalle ettei näkyisi mitä oikeasti tapahtuu, vaikka lopulta otettiin sekin kuva. Kavereista on hyötyä, eikö? Ja toki sekin, missä Cora seisoo yhdellä jalalla pidellen hieman hiuksiaan on mun laittama asento(jonka saatoit unohtaa mainita, kultapieni, mutta se ja sama).


  ~Ethel Phantom

  VastaaPoista
 6. Oh my god minä tuolla taustalla😂😂😂😂 ja ihana postaus!

  VastaaPoista
 7. Oh my god minä tuolla taustalla😂😂😂😂 ja ihana postaus!

  VastaaPoista

Flickr Images

Translate