Furrymiitti ja elämän ja kuoleman rajalla

Siitä ei olekkaan niin pitkä aika, kun viimeksi postasin. Tosiaan olin 7.7 helsingin miitissä #furrymiitti Oilin ja Jasminin järjestämänä...

Siitä ei olekkaan niin pitkä aika, kun viimeksi postasin.
Tosiaan olin 7.7 helsingin miitissä #furrymiitti Oilin ja Jasminin järjestämänä.
.
.
Voin sanoa, ettei nää Helsinginreissut oo lähiaikoina menny oikein nappiin, jos siis olette edellisen miittipostauksen lukenut. No.. ei mennyt tämäkään niin hyvin.


Tosiaan, saavuin 10 aikoihin aamulla Helsinkiin, koska mun äiti heitti mut asemalle 9.52 menevään junaan ja miittihän alkoi vasta 12. Onneksi Olivia (klikkaa nimestä) tuli pitämään seuraa.


Oliven tyttöystävä Naomi ; 3 ; cuteness overload
Kanekimänin über upea dal. Rakastuin tähän daliin silmittömästi.

Olive: You can't take my cuteness seriosly!
Naomi: Bökääk!

Oliven silmät on oudosti.

Pitkän objektiivin hyvät puolet. Istuin siinä näytön edessä ja sain näinkin hyvän kuvan.





Sitten olikin ryhmäkuvan aika. En saanu hyvää kuvaa, koska pitkä objektiivi ja olen lyhyt...ei hyvä yhdistelmä.

Hillan mies posee




Sipsin lapsi säätää

JRNAOPEFKAWE GRETEL! HALUAN! TAHDON! TARVITSEN! 
Liian söpö malli mulle. En voi elää ton söpöyden kanssa ; n ;


Tästä tää lähtikin sit menee outoon suuntaan....

Thomas irtisanoutui kehostaan...

Lisää ponroa...niin hyveitä
Hilla tuli säätää...

...Mut sain silti hyvän kuvan tästä jengistä <3



Sit kävin Ethin a.k.a Aninan sekä parin muun( Kyllä Anna, sinäkin)  kanssa Kilalassa, koska @Pastellikissa oli tullut Helsinkiin Turusta. Hän oli mennyt ensin Kilalaan, joten haimme hänet sieltä. Mukaan tarttui Leeken pinkki peruukki Londonille ja Korttini sekä minä itkimme.

En sitten enään räpsinytkään kuvia sen enempää Helsingistä. Oli ihanaa "jatkoilla"? Harmi, että lähdimme Ethelin kanssa pian pois (oltiin yliaikaa mun takia XD) Kiitti miittiseurasta hyvin paljon ja kiitos niille, jotka tuli Helsinkiin vähän pitemmmältä nukkeilemaan meidän kanssa.

Sitten tosiaan lähdimmeEthelille kylään ja voin sanoa, että oli ihanaa <3 Eth, sun äitis on ihana, samoten kaikki sun perheessä, myös sinä. Sano Lunalle, hänenkorkeutensamatomatalalle sekä pikkutytölle terkkuja <3 Ethelillä sekä hänen äidillään oli 2 käärmettä ja en toki tuijotellut niitä. RRRRRakastan käärmeitä ja sain toista tai kolmatta kertaa pitää käärmettä sylissä. 

Sitten elämä menikin hieman hankalaksi, oli niin kivaa, että ajantaju katosi ja pian kello olikin puoli yhdeksän. En ollut kiireessä ottanut aamulla lääkkeitäni, enkä laturia puhelimeen. Puhelimestani oli loppunut akku miitin aikana. Onneksi Eth autto mut bussiin joka meni Elielinaukiolle. Muo vaan ahdisti suunnattomasti ajatus, että en pääse enää kotiin, koska no, mullahan ei puhelimessa ollu akkua. Itkin koko bussi- ja junamatkan ajan. Z-junalla tulin haarajoelle ja päätin suunnata mummun luokse kello kymmenen aikaan illalla. Onneksi mummu oli niin ihana, eikä ollu mennyt vielä nukkumaan ja katsoi tangomarkkinoita. Sain sitten soitettua äidille ja hän tuli sitten hakemaan. Mun silmät ja huulet oli turvonnu kaikesta itkemisestä. Kyllä, jos kysytte, mulla turpoo huulet, kun mä itken. Näytän ihan joltain märältä pullasorsalta. No pääsin himaan ja sitten katoin päivän "saaliin" eli mitä miitistä oli tullut kuvia oteltua. 

Nytten tänään aamulla heräsin kahdeksan aikoihin ja olin nukkunut koko yön ihan hyvin. Otin vielä pari hassua kuvaa Londonista uudella peruukilla, sekä Kuusta.
















Juu...että tällainen Helsingin seikkailu mulla sitten oli eilen. Saa nähä, mitä seuraavalla kerralla sitten on.

~Yva kuittaa~


You Might Also Like

9 kommenttia

  1. Ääääws ihana nähä minunki höpöistä sun blogissa kuvaa <3 näytit kyllä olevan todella mukava ihminen, vaikken sulle sitten uskaltanutkaan jutella. Ihania kuvia kaikki!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon >3< emmä ny mikään ihmeellinen oo,mut se on ihanaa käydä miiteissä tapaamassa toisia <3

      Poista
  2. Miälenkiintone/kamala kokemus varmaankin ö.ö mutta miitissä näytti olevan kivaa ja sehän on hyvä nwn <3 ihania kuveja

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aikamoinen seikkailu oli taas. Kiitos paljon ja miitissä oli kivaa

      Poista
  3. Äidiltä terveisiä. Ja olisit sanonut mulle sitten kun oli akkua puhelimessa, että olit itkenyt. Olisin halunnut lohduttaa, nyt on pikkaisen myöhäistä ;-; Ja Lunamöö sekä käärmöset(eli Solmu ja Hänen Keisarillinen Korkeutensa Mato Matala a.k.a pikkuneiti) lähettää myös terkkuja. Äiti sanoi, että oot aina tervetullut meille!

    VastaaPoista
  4. Ei vitsi mä pääsin tohon kuvaan :"D huhhuh kun katoin noita kuvia huomasin vast niist kuinka kova meno tual oli;)
    En haluu olla tungeksiva,mit oliks ne lääkkeet masennus lääkkeit?

    VastaaPoista

Flickr Images

Translate